CTMAs konsulenttjenester – Travel Management

CH - VisitNorway.com

CH – VisitNorway.com

Travel Management – Reiseadministrasjon

 CTMA bidrar med prosess og prosjektledelse innenfor forretningsutvikling, strategi og tjenesteutvikling for reiselivsbedrifter.

Har din bedrift behov for assistanse til forhandling av leverandøravtaler av reiselivstjenester? Ta gjerne kontakt for en prat, slik at din bedrift kan konsentrere seg om sin kjernevirksomhet og oppnår best mulig avkastning på sine reiseavtaler.

CTMA er konsulent og rådgiver for det danske selskapet Syncon International Aps. Merkenavn TravelAudit i det norske corporate travel markedet. Ønsker din bedrift å optimalisere sine inntekter innenfor reiseadministrasjon,  ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat på corporate@travelaudit.eu.

Etablering av reiselivsbedrifter og bedriftsnettverk

CTMA har mange års erfaring med etablering av reiselivsbedrifter og bedriftsnettverk. Vi hjelper gjerne din bedrift/organisasjon med prosessen. Trenger du hjelp til søknadsprosesser hos Innovasjon Norge ta gjerne kontakt. CTMA er av Innovasjon Norge sertifsert som prosessleder i reisemålsutvikling,

Management-for-hire (Interimledelse) & Styreverv

Mange års erfaring fra varierende og ledende stillinger i reiselivet,  både fra bedriftsmarkedet og innkommende turisme har gitt CTMA en bred nærings og reiselivserfaring, en stor kontaktflate og nettverk i hele reiselivet i Norge. I tillegg til i cruisenæringen nasjonalt og  internasjonalt. Disse erfaringene spiller en viktig rolle når du velger din neste rådgiver, Interimleder eller styremedlem.

Prosjekter og Reisemålsutvikling

CTMA har lang erfaring fra utviklingsprosjekter innenfor mange deler av reiselivet.  Vi hjelper gjerne din bedrift og organisasjon med å nå sine mål.

CTMA er sertifisert rådgiver av Innovasjon Norge innenfor prosessledelse Reisemålsutvikling

Ta kontakt for en prat på 90912248